Τρόποι Πληρωμής

Σε περίπτωση που επιθυμείται να εκδοθεί τιμολόγιο θα πρέπει κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας στο κουτί παρατηρήσεις  να συμπληρώσετε τα πλήρη φορολογικά στοιχεία (Επωνυμία, Διεύθυνση,ΔΟΥ, ΑΦΜ, Επάγγελμα)

 

Μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος bebeauty.gr μπορείτε να κάνετε χρήση των πιο διαδεδομένων και ασφαλών τρόπων πληρωμής, που λειτουργούν σε όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα παγκοσμίως. Επιπλέον μπορείτε να επιλέξετε και την αντικαταβολή για παραγγελίες που αποστέλλονται στην Ελλάδα. Αναλυτικά οι υποστηριζόμενοι τρόποι πληρωμής είναι :

Αντικαταβολή 

Μπορείτε να πληρώσετε με την παραλαβή της παραγγελίας σας. Για την πληρωμή με αντικαταβολή υπάρχει επιπλέον χρέωση 2.2€. ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 80€

Πιστωτική, Προπληρωμένη ή Χρεωστική κάρτα (Visa, Mastercard)

Γίνονται δεκτές πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες Visa ή Mastercard, οποιασδήποτε τράπεζας.

Για να διασφαλιστεί η απόλυτη ασφάλεια των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών αυτές γίνονται, με ανακατεύθυνση, μέσα από το σύστημα ασφαλείας της Eurobank η οποία εγγυάται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών στο κορυφαίο σύστημα ηλεκτρονικών πληρωμών.  Τα δεδομένα της πιστωτικής σας κάρτας δεν αποθηκεύονται στον διακομιστή μας.

Πέρα από την χρήση της πιστωτικής σας κάρτας μπορείτε να ολοκληρώσετε τις αγορές σας και με την χρεωστική σας κάρτα (δηλαδή την κάρτα αναλήψεως ΑΤΜ) αν φέρει επάνω της το σήμα Visa ή Mastercard. Απαραίτητη προϋπόθεση σε αυτήν την περίπτωση είναι να υπάρχει το αντίστοιχο ποσό στο υπόλοιπο της κάρτας σας.

To bebeauty.gr δεν λαμβάνει ούτε αποθηκεύει τα στοιχεία της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας.

PAYPAL- ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Για να διασφαλιστεί η απόλυτη ασφάλεια των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών αυτές γίνονται, με ανακατεύθυνση, μέσα από το σύστημα ασφαλείας της PAYPAL  η οποία εγγυάται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών στο κορυφαίο σύστημα ηλεκτρονικών πληρωμών. 

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ EUROBANK
Μόλις επιβεβαιωθεί η διαθεσιμότητα των προϊόντων θα λάβετε email με τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού για να προχωρήσετε στην κάταθεση του ποσού της παραγγελίας σας.
Μπορεί να απαιτηθούν 1-3 εργάσιμες μέχρι την αποστολή της παραγγελία σας αφού θα πρέπει να γίνει επιβεβαίωση της κατάθεσης.

 


Κατασκευαστές