ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

 

Το bebeauty.gr:

Αποτελεί τον μοναδικό και αποκλειστικό δικαιούχο των πνευματικών δικαιωμάτων όλων των περιεχομένων που δημοσιεύονται στις ιστοσελίδες του.

Χρησιμοποιεί φωτογραφίες και περιγραφές τρίτων από προϊόντα και κατοχυρωμένα σήματα εταιρειών για την διευκόλυνση των χρηστών στην ανεύρεση των προϊόντων, όλο αυτό το υλικό αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία των εν λόγω εταιρειών.

Απαγορεύει ρητώς και με οποιονδήποτε τρόπο την αναπαραγωγή, αντιγραφή, μεταφορά και χρήση του συνόλου ή και μέρους του περιεχομένου των ιστοσελίδων του χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια και διώκεται ποινικώς, βάση των ισχυόντων νόμων περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

 

Οι διάφορες προσφορές προϊόντων που εμφανίζονται στο παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Οι χρήστες-πελάτες είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για την αξιολόγηση και επιλογή των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρονται από την ιστοσελίδα και το bebeauty.gr δεν φέρει καμία ευθύνη σε σχέση με την ορθότητα της επιλογής των χρηστών.

Γνωστοποιεί ότι η μεταφορά των εμπορευμάτων γίνεται για λογαριασμό και με ευθύνη του πελάτη.

 Γίνονται αποδεκτές παραγγελίες και εκτελούνται μόνο εντός της Ελλάδος. Παραδόσεις παραγγελιών πραγματοποιούνται καθημερινά εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.

 Οι τιμές που αναγράφονται είναι οι τελικές, δηλαδή συμπεριλαμβάνεται και ο Φ.Π.Α. Το bebeauty.gr διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει τις τιμές χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση των πελατών. Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, ο πελάτης κατά το χρόνο παραλαβής του προϊόντος που παρήγγειλε θα καταβάλλει το τίμημα, το οποίο αναγραφόταν κατά το χρόνο της παραγγελίας.

Δεν δεσμεύεται για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, όπως αυτή αναφέρεται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, αλλά αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες σε περίπτωση που η διαθεσιμότητα ενός προϊόντος που παραγγέλθηκε, είναι διαφορετική από την αναγραφόμενη στην ιστοσελίδα

 Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας, ο πελάτης θα λάβει από το bebeauty.gr  μέσω email  ή/και με τηλέφωνο την επιβεβαίωση της παραγγελίας.

 Η παράδοση γίνεται το αργότερο εντός 3 εργάσιμων ημερών από την ημέρα της παραγγελίας και εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των προϊόντων και φυσικά από τον τόπο διαμονής του παραλήπτη (δυσπρόσιτες περιοχές - άγονες γραμμές κλπ).

 Η παραλαβή των προϊόντων γίνεται  μέσω των εταιρειών ταχυμεταφορών (courier) γίνεται για λογαριασμό και με ευθύνη του πελάτη.

 Πελάτες οι οποίοι δεν παραλαμβάνουν προϊόντα  τα οποία έχουν παραγγείλει, έχουν αποσταλεί με courier και έχουν επιστραφεί, δεν μπορούν να ξαναπαραγγείλουν απο το bebeauty.gr παρά μόνο με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό του bebeauty.gr ή με χρήση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας

 Το bebeauty.gr δεν ευθύνεται για ελαττώματα ή κακή ποιότητα των προϊόντων τρίτων κατασκευαστών που διαθέτει στους πελάτες του, επειδή τα εμπορεύματα παραλαμβάνονται από τους προμηθευτές τους ή/και τους κατασκευαστές τους, συσκευασμένα σε κλειστά κουτιά. Σε περίπτωση ελαττωματικού ή προβληματικού προϊόντος πρέπει να επικοινωνήσετε με το bebeauty.gr και από τη στιγμή που δεν είναι δική σας υπαιτιότητα να αντικατασταθεί το προβληματικό προϊόν.

Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως και χωρίς υποχρέωση ανακοίνωσης του λόγου για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός δεκαπέντε (15) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Οι επιστροφές θα γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που ο πελάτης επιθυμεί να επιστρέψει βρίσκονται στην ίδια ακριβώς κατάσταση στην οποία παρελήφθησαν, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί, χρησιμοποιηθεί,ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους. 
Γενικότερα οποιαδήποτε επιστροφή προϊόντων  γίνετε μόνο κατόπιν τηλ. συνεννόησης η αποστολής e- mail στο returns@bebeauty.gr

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων που αντιστοιχεί στα προϊόντα που παρήγγειλε ο πελάτης, θα ολοκληρωθεί εντός 15 ημερών από την ημερομηνία που το bebeauty.gr θα παραλάβει τα επιστραφέντα προϊόντα. Η επιστροφή θα γίνει με πίστωση του τραπεζικού λογαριασμού του πελάτη, τον οποίο θα γνωστοποιήσει στο returns(@)bebeauty.gr έγκαιρα και εγγράφως.

Αρμόδιος φορέας επίλυσης διαφορών για θέματα ηλεκτρονικού εμπορίου:
https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/?event=main.home.show

 Τα bebeauty.gr είναι λιανικήs και αποκλειστικά ηλεκτρονικό κατάστημα  διάθεσης αρωμάτων, καλλυντικών, ρολογιών,  δια μέσω του διαδικτύου. Το ηλεκτρονικό κατάστημα λειτουργεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.bebeauty.gr υπό τους όρους και προϋποθέσεις που παρουσιάζονται παραπάνω. Για οποιαδήποτε διαφορά η αντιδικία αρμόδια είναι τα δικαστήρια Αθηνών . Η χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των παραπάνω όρων και προϋποθέσεων. Εάν ο χρήστης διαφωνεί με κάποιους ή όλους τους όρους χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος, οφείλει να απέχει από τη χρήση του, αλλιώς δηλώνει ότι έχει αποδεχτεί ανεπιφύλακτα, όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις λειτουργίας του.

Για οποιαδήποτε άλλη ερώτηση μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο sales-info(@)bebeauty.gr

 ΚΑΛΕΣ ΑΓΟΡΕΣ


Κατασκευαστές