ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 35€


ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Το κόστος των μεταφορικών εμφανίζεται  αφού έχει καταχωρηθεί στο σύστημα μας η διεύθυνση αποστολής οπότε και μπορεί να γίνει και ο σχετικός υπολογισμός . Όλες οι χρεώσεις εμφανίζονται αναλυτικά στο τελευταίο στάδιο πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας  και αφού έχετε επιλέξει και τρόπο πληρωμής.

Μόλις ολοκληρωθεί η παραγγελία σας στο bebeauty.gr θα λάβετε ενημερωτικό e-mail με τα αναλυτικά στοιχεία της.

Γίνονται αποδεκτές παραγγελίες και εκτελούνται μόνο εντός της Ελλάδος. Παραδόσεις παραγγελιών πραγματοποιούνται καθημερινά εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.

Το χρονικό διάστημα αποστολής είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες με εξαίρεση νησιά και απομακρυσμένες περιοχές. Το bebeauty.gr δεν είναι υπεύθυνο για οποιαδήποτε καθυστέρηση προκύψει λόγω έκτακτων καταστάσεων ( απεργίες, θεομηνίες κτλ) 

Μπορείτε να έχετε διαρκή ενημέρωση για το στάδιο στο οποίο βρίσκεται η παραγγελία σας, μέσω του Λογαριασμού σας .

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Σε περίπτωση που κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας εμφανιστεί μήνυμα ότι η παραγγελία σας δεν αποστέλλεται στην περιοχή σας , παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι έχουν καταχωρηθεί επιτυχώς όλα τα στοίχεια όπως περιοχή και Νομός

Η παράδοση των προϊόντων γίνεται με Courier.  Σε περίπτωση που η περιοχή σας καλύπτεται από την εταιρεία courier και επιθυμείται η παράδοση της παραγγελίας σας να γίνει συγκεκριμένη ημέρα ή αν θέλετε παράδοση σε συγκεκριμένο 2ωρο χρονικό διάστημα  (πχ μεταξύ 1μμ με 3μμ) παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε το κουτάκι παρατηρήσεις κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ!: Σε περίπτωση που βρίσκεστε σε απομακρυσμένη περιοχή ( παρακαλούμεόπως κάνετε σχετικό έλεγχο εδω: https://www.acscourier.net   η παραγγελία σας θα αποσταλεί με τα ΕΛΤΑ. Σε αυτές τις περιπτώσεις η παράδοση γίνεται σε 3-5 εργάσιμες ημέρες.

Για παραγγελίες άνω των 35€ το bebeauty.gr σας κάνει δώρο τα έξοδα αποστολής! 

Για Αθήνα
Κόστος προϊόντων

0-45€ : μεταφορικά 2,3€
45€ και άνω ΔΩΡΕΑΝ

Για Επαρχία
Κόστος προϊόντων

0-45€ : μεταφορικά 3€
45€ και άνω ΔΩΡΕΑΝ
 

         ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ 
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ.
Οι παραδόσεις στην περίπτωση αυτή γίνονται κατόπιν συννενόησης και μόνο απογευματινές ώρες
 

TΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:

Παραγγελίες Παρασκευής και Σαββάτου έως 3μμ αποστέλονται την Δευτέρα

Παραγγελίες Κυριακής και Δευτέρας έως 6μμ αποστέλονται την Τρίτη

Παραγγελίες Τρίτης έως 6μμ αποστέλονται την Τετάρτη

Παραγγελίες Τετάρτης έως 6μμ αποστέλονται την Πέμπτη

Παραγγελίες Πέμπτης έως 6μμ αποστέλονται την Παρασκευή

Εφόσον η περιοχή σας δεν χαρακτηρίζεται σαν Δυσπρόσιτη από την ACS η παράδοση γίνεται την επόμενη ημέρα από την αποστολή


ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Εάν για κάποιο λόγο δεν μείνετε ευχαριστημένοι από την αγορά σας, υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής χρημάτων. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχει προηγηθεί η επιστροφή της παραγγελίας στο κατάστημα μας, εντός 15 ημερολογιακών ημερών. Το bebeauty.gr θα σας επιστρέψει τα χρήματα της παραγγελίας σας μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η συσκευασία των προϊόντων να βρίσκεται στην αρχική της κατάσταση, δηλαδή να μην έχει ανοιχτεί, σκιστεί, λερωθεί κτλ επίσης θα πρέπει να συμπεριλαμβάνονται και τα σχετικά παραστατικά Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν, Παρακαλούμε όπως εκδηλώσετε το σχετικό αίτημα μέσω του site πεδίο Ο Λογαριασμός μου ή εναλλακτικά στέλνοντας e-mail στο: returns(@)bebeauty.gr   με την ένδειξη ''Επιστροφή'' και τον αριθμό της παραγγελίας σας. Στην περίπτωση της επιστροφής, τα συνολικά έξοδα  επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.

         Ακύρωση Παραγγελίας

 

Μπορείτε να ακυρώσετε on-line την παραγγελία σας οποιαδήποτε στιγμή μέχρι την αποδοχή πληρωμής. Παρακαλούμε όπως εκδηλώσετε το σχετικό αίτημα στέλνοντας e-mail στο:  με την cancel(@)bebeauty.gr ένδειξη ''ακύρωσή'' και τον αριθμό της παραγγελίας σας.

Αν η παραγγελία σας δεν έχει επεξεργαστεί από το αρμόδιο τμήμα του bebeauty.gr είναι δυνατή η ακύρωση της, είτε ακόμα η προσθαφαίρεση προϊόντων (μόνο αν η πληρωμή γίνεται μέσω αντικαταβολής) από την παραγγελία . Σε κάθε άλλη περίπτωση υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής της παραγγελίας και των χρημάτων. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε στις επιστροφές .


Κατασκευαστές